Tuesday, April 29, 2014

Hasil tiga tahun dua bulan

Assalamualaikum. 
hai semuaaa.sebenarnya tadi dah update separuh dari iPhone tapi tetiba rasa macam x puas lahh nak citer.terpaksa bukak lappy jugakkk uwaaaaaa hahaha.

hasil tiga tahun dua bulan..

-----


-----


-----


-----


-----


-----


-----


-----


-----

tadaaaaaaaa!






sebuah Al-quran hasil tulisan tangan sendiri.
dari 3 buah buku yang ditulis 10 juzu' setiap satu,sekarang telah siap digabung dan dicantum dan dijilid oleh pihak sekolah,MTS :)
kerana sedikit masalah,buku ni baru dijumpai minggu lepas walaupon dah hantar masa 2012 lagi.tapi tetap bersyukur.umurnya masih panjang untuk berjumpa empunya badan :3
seperti yang tertera di muka depan,aku start menulis 21.02.2008-14.04.2011.
alhamdulillah,14.04.2011 aku tamat hafazan dan kini masih berusaha untuk kekal setia dengan ayat-ayat suci Al-quran.tiada apa yang nak dibangga bahkan aku terlalu takut memegang amanah ini.semoga terus kuat dan thabat!

korang nampak tulisan tu?tak cantikkk kan? tu pon antara yang paling okey,ada yang lagi teruk.alahhh tulisan kanak-2 ribena dulu,sekarang dah terlebih cantik *perasan haha*
ustazah aku cakap dulu pemalas sebab tu tulisan burukk.sobsss
biarpun hudusss tulisannya,tetap ada kenangan disitu :D
beberapa muka surat ditulis oleh sahabat-2 baik sebagai kenangan.
ada juga ditulis sebab kemalasan melanda ketika itu hewwwww.

Terima kasih kpd semua yang mendoakan.
hanya Allah yang mampu membalas segala jasa kalian :)


3 comments:

  1. subhanallah :))
    Bagusnya eyra..........

    wahhhhh.....
    semoga terus kuat dan thabat!!! <333

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...