SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA

by - April 21, 2014


Assalamualaikum. 
Pagi ni join satu segmen...


Segmen ni elok untuk mencari rakan-2 blogger lama atau baru macam aku ni haa. 
Actually blog ni dah lama,2011 lagi tapi tak aktif. Alhamdulillah tahun ni ada azam baru nak aktifkan balik blog yang sekian lama berhabuk berdebu setebal 10inch ni :D

Berminat? Klik banner untuk join!



You May Also Like

17 comments

  1. Hai! saya daripada segmen yang sama :D
    http://nooraziemah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  2. Blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan....done follow sini...datang dari segmen yang sama...jemput ke blog saya jugak ye kalau ada masa...good luck ! :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  4. blogwalking membalas kunjungan,, hye3 kwn baru... hehehe

    http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  5. salam .. blogwalking balas kunjungan dri segmen yang sama. tenkiu3 hehee .. tapi, mne button followers ye? nk follow cemane neh? hehe xjumpa neh =)

    ReplyDelete
  6. ops.. sorry2 line problem td.. done follow sini #69 lapor diri hehe =)

    ReplyDelete
  7. http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    Assalamualaikum . balas kunjungannya :) terima kasih :)

    ReplyDelete
  8. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA.
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  9. Assalamuaikum...
    Salam ukhuwwah Fillah
    Follow sini #74
    http://anahanifatinabdullah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  10. Salam .. dari segmen yang sama ;)

    http://alaminjamil.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  11. terima kasih ye sudi join segmen ayu... ada masa nanti boleh la blogwalking ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  12. Balas kunjungan dan follow :) Thanks sudi singgah blog kami ^^

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum..salam ukhuwah..datang dari segmen yg sama & done follow sini jugak..
    http://leylanurjati.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  14. blogwalking sini dari segmen yg sama... :)

    ReplyDelete
  15. http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    Assalamualaikum . BW sini :D and follow sini

    ReplyDelete
  16. eh tak perasan kita dah follow :3

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)