Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com

by - May 13, 2014


Assalamualaikum




Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 

Follow Blog :


Like Page :



Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang 
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.

You May Also Like

22 comments

  1. hye..Syira dtg dr segmen Nak Url Blog oleh Mia Liana :)
    jom singgah rumah pink Syira ^_^ insyaAllah tak rugi ..hehe

    ReplyDelete
  2. datang blogwalking sini daripada blog Mialiana.com. Salam perkenalan. =)

    ReplyDelete
  3. Good Luck!

    Singgah dari Blog kak Mia..jemput singgah ke blog
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  4. Gud luck dear
    anda di jemput join Giveaway: I love Perfume
    3 bottle Perfume Mary Kay untuk dimenangi, setiap satu beharga RM114 <3

    ReplyDelete
  5. Singgah petang sempena cuti wesak..salam mesra dari Cikgu Norazimah

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, singgah dan blogwalking dari segmen Mia Liana. Dah lama follow blog ni kan. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    Semoga berjaya dalam semen mama tu.

    ReplyDelete
  7. Singgah & F0LloW sini dari segmen Senarai URL Blog #4 by Kak Mia ;) S@l@M KEN@L ^_^ http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum w.b.t

    Good luck ye..

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya. dari segmen yang sama
    1. blog mialianan
    2. mamaniza.com

    ReplyDelete
  10. datang singgah tengok tuan tanah..hehe
    drpd segmen yang sama jugak..

    http://akukanila.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  11. gd luck yer.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... Folo sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  12. edohayra dtg blas knjungan... gud luck jugak =D

    ReplyDelete
  13. sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ ! http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  14. Salam. Hai..dari GA yang sama :) all the best!
    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  15. Salam, mama blogwalking peserta di sini. Senarai peserta giveaway mama telah diupdate, boleh semak di sini http://www.mamaniza.com/2014/05/senarai-peserta-giveway-mega-1st.html

    ReplyDelete
  16. Salam ziarah dari segmen yang sama...
    Semoga berjaya... (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  17. salam mesra..

    datang blogwalking dari giveaway yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/12/giveaway-mega-1st-anniversary-mamaniza-com/

    ReplyDelete
  18. datang terjah dari segmen yang sama..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)