Liebster Award #1

by - May 09, 2014

Assalamualaikum.
hai hai hai!
di tag oleh Cikna untuk jawab soalan-soalan comel dia :3
hihi,thanks tag ok!


1. Nama sebenar(per i/c)
-->Zuhaira Nasrin binti Mohamed Zin.cantik kan nama ni? haha 
panggilan manja:Adik. kalau tak berapa nak manja panggil Zue je :D

2. Pekerjaan sekarang & cita2 korang masa dolu2
-->sekarang tanam anggur tapi tak berbuah pon heee :p actually tengah tunggu panggilan untuk sambung degree,inshaAllah.doakan tawww! dulu cita2 nak jadi doktor
tapi entah kenapa melencong pegi amik bidang agama,semua tu petunjuk Allah ^^

3. Ape perasaan korang masa tengah menjawab ni
-->eksaited sebab first time! hihi

4. Ade pape fobia x, kenapa
-->ada.fobia dengan asap dan api.sebab bila ada asap,maksudnya ada api hihi.walaupon ianya api yg kecil sebabnya tahun lepas pernah tengok api yang sangat kecil boleh jadi marak semaraknya.panik.and bbrp bulan lepas ada sebuah bilik kat umah nenek terbakar.memang fobia dengan api! macam mana nak memasak ni? haha ><

5. Warna yang paling xsuka, kenapa
-->hmm kalau warna tak kisah sangat.okey je semua

6. Macamna korang release tension
-->tido even tension takkan hilang pon hehe

7. Perkara paling hebat yang pernah korang buat
-->err tak taww lah heee

8. Tempat yang korang nak sangat pergi, kenapa
-->nak sangat pergi Mekah lagi! sebab suasana yg sangat best!
lagi nak pi melancong kat mana2 je,keliling dunia tengok budaya manusia ^^

9. Blogger yang korang nak jumpa
-->Qila sebab dia peramah jekkk hihi

10. Describekan blog korang sendiri
-->blog ni simple je.simple sangat.cerita pasal pengalaman,kehidupan,info islam dan persekitaran :)

11. Pendapat korang mengenai blog Cikna
-->blog cikNa simple,tak crowded.teruskan berblog cikna! Aja-aja fighting >,<

salam perkenalan ye cikNa and bloggers lain ^^
p/s ; tak tag orang lain takpe je kannnn :D


You May Also Like

2 comments

  1. Tq Zue, segan nk pnggl adik....;-)
    Senyum je baca jwpn dr zue ni..... Semoga bahagia dunia&akhirat....;-)

    ReplyDelete
  2. wah bestnye kene tag..Fifi xde yang sudi pon :/

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)