Liebster Award #3 - kak Leyla nurjatiey

by - May 17, 2014

Assalamualaikum.

hai semua.selamat berhujung minggu!ni kali ketiga di tag oleh blogger.aku mmg suka jawab soalan cuma soalan exam tak berapa suka.haha.Meh nak jawab soalan dari kak Leyla nurjatiey nie.thanks kak sebab tag :)

1. sejak bila ada blog dan apa yang mendorong anda untuk mula membuat blog?
-->blog ni wujud tahun 2011 lagi tapi time tu matlamat tak jelas dan terbengkalai lah blog selama bbrp tahun.so 2014 kira baru aktif balik sebab terdorong tengok kakak selalu je update dia punya blog.pastu ada kawan yang suh aktifkan balik.hihi

2. What is your favorite social media?
-->blog,instagram(best cuci mata tengok barang jualan online hee)

3. apakah pandangan family & kawan anda tentang blog anda?
-->okey je kot.kawan support

4. ceritakan sedikit apa yang istimewa tentang diri anda yang ramai tak tahu? Jujur k..  
-->peramah dan mudah simpati kot.kalau first impression kawan-kawan mesti diorang akan kata zue sombong giler lahh.tak tahu lah kenapa.rasa macam sengih sokmo je :D kira istimewa la peramah tu kann.hihi

5. konsep perkahwinan yang diidamkan. Contoh macam Dalam taman, pantai,kampung style,modern style,vintage style,fairy tale..    
-->modern style.ohhhh teringin lah! 
  
6. Minat fashion? Fashion yg mcm mne? And sumber inspirasi fashion anda/ikon fashion? Contoh:Street fashion ke, wak doyok style ke..
-->herm tak taw lah.macam tak je.huhu.

7. suka melancong? Kalau diberi pilihan melancong di luar negara, negara mana yang dipilih ?
-->sangat suka.nak pergi Europe,Newzealand,Jepun
  
8. perkara yang paling anda fobia?
-->api sebabnya di SINI

9. genre lagu yang disukai?
-->main dengar ikut best je.tapi mostly country music

10. tempat lepak paling best?
-->tutti frutti sebab x ramai orang.hihi

11. dah kawin ke belum?
-->yang ni mestilah belum.muda remaja lagi.tunggu kak kawen dulu.hehe ;)

siap jawab!and kali ni baru rasa nak buat soalan untuk blogger lain pula.hihi

soalan :
1.apakah nama glamour anda?
2.berapakah umur anda masa jawab soalan ni?
3.rancangan tv yang paling diminati?
4.tempat best yang korang pernah pergi dan kenapa suka pegi sana?
5.apakah hadiah yang pernah anda beri kpd ibu ayah sempena birthday/father's mother's day?
6.ceritakan sikit tentang personaliti anda.
7.apakah handphone pilihan hati anda?nokia?samsung?iPhone?motorolla?htc?lenovo?
8.apakah hari yang paling anda suka?kenapa?
9.describe rumah idaman anda.
10.berapa kalikah dalam setahun anda khatam baca al-quran?
11.apakah cita-cita anda untuk 10 tahun ke hadapan?

insan bertuah :

kalau tak sibuk,sudi-sudilah jawab soalan saya.
taaruf itu indah :)





You May Also Like

7 comments

  1. thanks tag :) http://sweetmissfifi.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination.html

    ReplyDelete
  2. eh kena tag laa.. hehee..
    nanti husna jawab ye..

    husna singgah dari segmen kak mia..:)

    ReplyDelete
  3. Zumal singgah balas kat sini... Selamat berhujung minggu :)

    ReplyDelete
  4. dah jawab!!
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-zuhaira-nasrin.html

    ReplyDelete
  5. salam dear :) tenkiu so much for the tag. nasib baik licha perasan. klu x mmg tak terjawab la . sorry ye a bit bz at the moment. insyaAllah nnti dah publish licha inform.
    have a great day sister.

    ReplyDelete
  6. dah jawab.. tq sbb tag

    http://sukasamko.blogspot.com/2014/05/liebster-award-3-by-zuhaira-nasrin.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)