Sunday, June 15, 2014

Candy crush level 200

Assalamualaikum.


Takde keje. Hehe. Dah sampai level 200 pon! Dulu tengok kawan-kawan main macam susah je nak sampai 200 tapi berjaya jugak. Hihihi. Start main 8Feb14. Game pertama yang di'download' masa mula-mula beli iPhone haritu. Nampak tak kesungguhan nak main tu? Hehe. Candy Crush tak membosankan langsung. chaiyokkk zue ! Hihi :D

4 comments:

  1. hehe,,xpenh main candy crush^^

    ReplyDelete
  2. tak pernah cuba main...tgk2 orang main je...takut nnt ketagih pulak..hehe

    Entri terkini MINDAKABUR : Berangan Nak Jadi Perisik

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...