Sunday, July 20, 2014

Friends vs Bestfriends

Assalamualaikum.


Okey. Sape pernah buat bestfriends dia macam tu? Over ye! Kesian bestfriends tu. Haha. Nak cakap sebenarnya kita bila dengan bestfriends mesti perangai gila-gila. Kalau dengan bestfriends,ikut suka je nak buat apa. Makin merapatkan silaturrahim la agaknya. Hihi.  Cuba smackdown kawan gitu,gamaknya tak bercakap setahun lahh. Haha. Kalau dengan kawan,perangai tu aku control sikit. Ke korang sama je? :D

4 comments:

  1. nak jaga juga hati kawan2..hehe

    ReplyDelete
  2. kalo dgn kwn yg kita rapat, lain sikit slalunye. lebih open kan hehe

    ReplyDelete
  3. haha.. tapi gmbr kecil laa x nmpak.
    yang paling best utk kedua dua, bestfriend dan friend adalah kekerapan kita berdoa utk diorg. bestfriend mungkin kerap sikit berbanding friend

    ReplyDelete
  4. macam-macam perangai pelik buat kalau dengan bff. hehe
    Salam Kenal :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...