Friday, July 4, 2014

Hadiah giveaway dah sampai

Assalamualaikum.
Hari ni jumaat pertama ramadhan. Alhamdulillah :)

Last month,join giveaway INI dan INI Alhamdulillah ada rezeki nak menang :D 


DIY BROOCH dari EYMASU CRAFT
-->brooch ni sampai last week lagi. Thank you. Sangat cantik. Boleh guna untuk raya. Hehe. Eymasu Craft menjual barangan secara online seperti kain felt dan sebagainya. So,nak tahu lebih lanjut boleh ke blog INI


HANDPHONE STICKER dari DEQLA a.k.a MRS ERRY
-->thank you. This is nice. Hehe :D

Jemputlah join giveaway. boleh kenal-kenal dengan blogger sambil support penganjur. Ada rezeki,dapat hadiah :)

14 comments:

  1. Alhamdullilah, rezeki ramadhan katanya. Tahniah !

    ReplyDelete
  2. wahhh.. tahniah ya..

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah Eyra..Rezeki Ramadhan tu...

    ReplyDelete
  4. tahniah yah :D

    singgah sini dari blog mialiana :D

    ReplyDelete
  5. Congrats sis :)

    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

    ReplyDelete
  6. Tahniahh! Cantik sangatt brooch tuu. Omeyy!

    ReplyDelete
  7. Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  8. bestnya...dpt hadiah kan

    singgah dr blog kak mia
    www.opzzpinky.my (done follow)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Tahniah...

    Salam ziarah dari blog kak mialiana...
    Selamat menunaikan ibadah puasa buat anda sekeluarga... Moga diberkati Allah selalu... (^_^)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia..selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  11. Membalas singgahan :)
    tq sbb sudi follow blog k..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...