Saturday, July 19, 2014

iklan RAYA PETRONAS 2014

Assalamualaikum.

salam 10Ramadhan terakhir :)
selamat mengejar malam LailatulQadr..bangun sahur tu rajin-rajin la tahajjud..
pejam celik,pejam celik..next week dah nak raya..cepat sangat masa berlalu kan? hmm..
sekarang memang tengah penat sangat wuuu!baru siap kemas rumah ni.bukan sebab tak sabar nak raya tapi sebab next week mungkin tak sempat kot sebab nak buat tempahan kek lagi,nak buat biskut lagi.*ececeh gaya rajin sikit tahun ni*hahaha..tak beli biskut ape pon,kita buat yang simple saja
korang pon boleh dah slow-slow nak mengemas rumah,pasang langsir tuu.hehe :D

okey telah menyimpang jauh dari tajuk entri.PETRONAS memang terkenal dengan iklan raya,deepavali dan sebagainya.setiap tahun akan ada iklan baru.tahun 2014 ni tajuk #KePangkuanBonda . iklan diorang ni best.banyak yang menyentuh hati.kalau mereka yang berada di perantauan mesti teringat-ingat nak balik raya di rumah.sabar ye untuk abang dan kawan-kawan aku yang beraya di Mesir,Jordan tahun ni! Marilah korang tengok video ni.kot-kot terubat rindu kat rumah tu ^^

saksikan filem pendek #KePangkuanBonda di SINI
tengok tawww!sambil-sambil tolong isi tabung juga.hehe.
thanks uolls :D

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...