Thursday, July 24, 2014

Kad Raya dari Blogger Mommy Irra,Mialiana and BFF Raz ^_^

Assalamualaikum.
Alhamdulillah,dapat 3 dah kad raya tahun ni.hehe.
suka betul dapat kad raya sebab rasanya memang sangat lama tak pegang kad raya :D

ni lah tiga kad raya tu..semua cantik-cantik!

ini kad raya dari Mommy Irra,pemilik blog irrayyan journey . sebelum ni mommy irra ada suruh sesiapa je email alamat kalau nak kad raya dari beliau.thanks mommy irra sebab sudi pos kad raya ke sini..
sesiapa yang belum follow mommy irra,jom ke blog beliau :D

kad raya kedua dari kak Mialiana . Rezeki bila tersenarai dalam 40 pemenang bertuah segmen kad raya 2014.hehe.comel sangat poskad ni..siap berpantun lagi kak Mia kita.Terima kasih sangat! very appreciate it,dari blogger glam kaannn..hehe  ;)


kad raya ketiga dari BFF Raz,BFF sejak tahun 2009..sekali bila mak ayah tanya asal usul dia rupa-rupanya kami ni dua pupu..hehe..Terima kasih sebab rajin pos kad raya ni..as usual,Raz mesti mintak kek keladi dari aku..awal tahun lagi dia mintak tapi tak terbuat.hehe.kalau kempunan sangat nak makan kek keladi aku,jemput bertandang ke rumah ye !

sekali lagi,THANKS!
tapi sorry sebab tak balas kad raya korang,insyaAllah tahun depan buat kad raya eksklusif.cewwahh haha :p
sesiapa yang teringin nak makan kek keladi yummy saya,jemput beraya ke rumah ;)
tempahan kek sudah ditutup ^_^


3 comments:

  1. banyak dapat kad raya.seronok kan :)

    ReplyDelete
  2. Rajin bloggers berbalas kad raya.
    Saya x sempat pun nak update entri kad raya.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...