REVIEW : QLIA SHOP

by - July 12, 2014

Assalamualaikum.
hai semua!
Alhamdulillah,hari ni dah masuk 14Ramadhan.semoga terus bersemangat untuk beribadah :)

pejam celik pejam celik,ada beberapa hari je lagi nak raya kann..
Mesti dah ramai yang berbelanja sakan membeli baju,tudung,kasut baru untuk raya nanti.Handbag pon haruslah ditukar baru! kasi meletop sikit bergambar nanti raya ni.hehehe..
Hari ni saya nak memeperkenalkan satu online shop yang pasti akan membuatkan korang rambang mata punya *terutamanya kaum wanita hehe:D


kalau korang nak membeli branded handbag dengan harga berpatutan  dan tak perlu ke butik melabur beribu-ribu ringgit,korang boleh dapatkan pelbagai handbag berjenama seperti Coach,Michael Kors,Kate Spade,Marc Jacob,Long Champ dan lain-lain jenama di QLIASHOP.

di QLIASHOP,semua item yang dijual adalah 100% AUTHENTIC and ORIGINALl from US/UK.Harga pula up to 50% less than retail!
murah!murah!murah!

jom cuci-cuci mata sikit!
mana tahu ada yang sangkut terus ;)



serious memang cantik kan..
meletop kebabom laa kalau korang pakai handbag ni.hehe ><





Coach peach menarik hati~
boleh diguna ke mana-mana sahaja.pasti korang nampak anggun dan menawan..



DKNY sling bag.
banyak pilihan warna,cantik,comel,lawa.
kalau korang keluar dengan bestfriends korang pakai bag ni,mesti tak berkelip mata diorang tengok :D


QLIASHOP juga menjual pelbagai jenis wallet yang elegan ye uolls..



FITFLOP SANDALS still new in QLIASHOP.
yang berkenan,boleh usyar QLIASHOP..banyak sangat pattern yang ada..
teruja i tengok.hehehe :D



dan QLIASHOP juga ada jual jam tangan branded.serious cantik!
sape-sape yang suka bertukar jam tangan tu bolehlah jenguk-jenguk QLIASHOP..
menulis melalui pengalaman,saya memang sarankan korang pakai jam tangan yang berjenama sebab ketahanannya memang power lahhh! tak perlu tukar 2-3bulan sekali. pakai 5-6 tahun pon still nampak baru,bateri pon okey :)

lagi,QLIASHOP ada buat 3x installment.so,takde lah terasa sangat duit keluar gedebuk macam tu je bila beli,kan kan? takpon minta suami belanja ? ( EH? hehehe ) kalau suami belanja isteri barang-barang dari QLIASHOP , confirm si isteri senyum meleret 7hari 7malam..whoaaaaa~

so,apa tunggu lagi?
jom like/follow dan intai koleksi-koleksi gojes yang lain di ;

page FB --> QLIASHOP
INSTAGRAM --> QLIASHOP

barang cantik,secantik nama QLIASHOP.
jangan ragu untuk membeli disini yaaa!
Actually QLIASHOP ni yang sis in law saya punya :D

ENJOY,GRAB YOURS and HAPPY SHOPPING!

You May Also Like

0 comments

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)