Tuesday, July 22, 2014

Rezeki anak saudara

Assalamualaikum.
Beberapa hari lepas ada masuk simple mini giveaway #27 dari blog intanberlian/kak ina. 

Very simple giveaway.  Kak ina nak bagi duit Raya RM5 kepada 20 orang kanak-kanak yang berumur 12 tahun ke bawah. Kalau ada anak,boleh letak semua nama anak tapi kalau belum kahwin macam aku ni boleh letak satu nama je tak kisah anak sedara atau adik. Sebab aku takde adik,letak lah nama seorang anak sedara,Ahmad Hadif si mulut banyak :3 Kalau boleh letak semua nama anak sedara,memang aku letak lah. Hahaha. 

Alhamdulillah. Cek nama pemenang petang tadi,ada nama Hadif. Duit dah di bank in pon. Dapat duit raya awal la Hadif. Hehe. 


Thank you kak,moga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan nanti ye :)

4 comments:

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...