Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya"

by - July 17, 2014

Assalamualaikum...


Bersempena dengan kedatangan bulan Syawal ini, Ainim pun nak juga beri kad raya kepada rakan blogger sekalian. Nak bagi kat semua, tak mampu la pula. Makanya, mereka yang nak terima kad raya daripada Ainim, sudi-sudikanlah join segmen ini ya. Manalah tahu, kalian diantara mereka yang bertuah tu.

Syarat pun simple je:
1. Klik follow blog AinimRashihahb.blogspot.com 
2. Like fanpage Blog Ainim Rashihah dan Add Google+ Ainim Suju
3. Buat entri bertajuk : Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya"
4. Copy coding yang telah disediakan dibawah dan paste ke dalam ruangan HTML dan publish
5. Tinggalkan URL penyertaan diruangan komen dibawah
6. Segmen akan berakhir pada hari Khamis 17.07.2014

Senarai nama pemenang akan diberitahu pada Khamis malam tu juga. So, kenalah selalu check blog ni ya. All the best semua. ^_^

You May Also Like

6 comments

  1. Salam perkenalan dan salam ramadhan. Saya blogwalking dr segmen kak mia ritu.

    Macam mana nk buat syarat no 4 tu? Xpaham :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pegi kat blog sis ainim ni. Ada tunjuk step 4 kat situ :)

      Delete
  2. Good luck ye! Salam perkenalan dari Germany. Jemput melawat blog saya ye..

    http://jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..senarai pemenang kad raya dah diumumkan. Jom semak siapa yang bertuah tu
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/07/senarai-pemenang-segmen-ainim-nak-bagi.html

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..
    Dapat kad raya
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-ainim-nak-bagi-kad-raya.html

    follow sini 229

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)