Thursday, July 31, 2014

Selamat Hari Raya Aidilfitri :)

Assalamualaikum. 

weheeeeeee! seminggu tak update blog sebab sibuk beraya,cewahhh..
sebenarnya bila ada anak-anak sedara,memang tak bukak lappy sangat sebab duk melayan kerenah diorang,time ni je nak bersuka ria riang gelak ketawa.
so,sebab harini dah kurang anak sedara di rumah sebab balik kampung halaman lain bolehlah up entry sikit.hehehe
nah tempek gambar raya dengan anak-anak sedara sikit!

beginilah jadinya kalau bergambar dengan kanak-kanak
susah betul nak kawal.hehe :D

di kesempatan ini,saya ucapkan..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN ^_^
kepada semua kenalan alam maya mahupun alam realiti.
maaf andai terkasar bahasa,terlanjur perbuatan dan sebagainya.
taqabbalallah minna waminkum!
sambutlah Aidilfitri bersederhana sebagai meraih kemenangan,jangan dilupakan saudara-saudara kita yang berada dalam kesempitan terutama di Gaza :)

salam aidilfitri juga buat sahabat-sahabat perantaun di Mesir dan Jordan khususnya abangku di Mesir yang tak dapat pulang beraya di rumah tahun ni sebab exam.
GOOD LUCK bro!

boleh dah slow-slow kira duit raya ni.hehehe.
^_^





2 comments:

  1. meriahnya. rumah saya langsung takde budak. sume orang dewasa. hahaha

    ReplyDelete
  2. Eyra sibuk layan anak sedara.
    Saya sibuk layan anak2 kucing..hehe..anak-anak saya.
    Saya selalu panggil dorang anak kucing sebab slalu comot macam anak kucing.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...