Wednesday, August 13, 2014

BLOG BERWAJAH BARU ^_^

Assalamualaikum.

tengah excited ni.tengok sekeliling halaman 'rumah' berhias comel.
comel kan? kan? kan? :p
hehehehe 

bertemakan warna kegemaran,pink and turqoise.
mula-mula dulu ingat nak buat pink+hijau tapi berubah fikiran.
bila tanya pendapat kakak pon,dia cakap ok je pink+turqoise..
datang idea nak meng'edit' blog sebab rasa macam coding tak berapa nak betul je.haha.
maklumlah,bukan pandai pon bab edit-edit ni.
dan kerana ini urusan blog,saya guna duit yang menang GA Emas Putih beberapa bulan lalu.
kira macam ada kenangan gitu.hehehe :D

saya menggunakan khidmat dari blogger DayangDeno.
thank you so much kak!
sorry kalau banyak songeh :p 
nanti boleh tempah lagi sebab puas hati ^_^

sesiapa yang berminat dengan hasil sis DayangDeno,boleh ke http://www.dayangdeno.com/
boleh usyar-II hasil kerjanya.semua cantik-II :)
THANKS again!

p/s : sedang bersedia untuk kembali busy sepanjang 2 minggu akan datang :D


10 comments:

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...