Thursday, August 21, 2014

MEDICAL CHECK UP DONE!

Assalamualaikum.
hye!

harini tak busy sangat,so sempat nak buat entry.hehe.
minggu lepas sebelum ke KL,ada pergi klinik kesihatan Bachok nak buat appointment tapi apakan daya,appointment medical check up dah penuh! jadi,ingatnya nak buat dekat hospital swasta je lah.mungkin tak berapa ramai orang tapi mak suruh buat dekat KB sebab ada pak sedara kerja situ. 


Alhamdulillah,semalam dah siap buat medical check up :)
tak banyak pon yang pihak ukm mintak.just basic,x-ray and urine test.
apa yang penting,tak perlu beratur dan menunggu berjam-jam.
sampai lebih kurang pukul 9pagi,terus masuk bilik pak sedara.
SATU JAM je dah siap dan lebih istimewa adalah FREE :D
weheeeee seronok laa kitaa tak payah bayar,kalau pergi hospital swasta mesti kena RM120++
mekasihh dr. yie!
*untung ada pak sedara doktor.hehe*

doakan semoga urusan zue yang lain dipermudahkan oleh Allah
:)


6 comments:

  1. wah untung lah...akak wat kat swasta semalam kena 120 hengget huhu...

    ReplyDelete
  2. wah semoga urusan dipermudahkan ye... :D

    ReplyDelete
  3. Untung laa. Free lagi. Saya tak buat lagi medical check up -.-

    ReplyDelete
  4. wahhh.. bestnya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...