Sunday, August 3, 2014

Potluck Raya

Assalamualaikum.
Alhamdulillah,dah masuk 7Syawal.
dah ramai yang pulang ke kota,kembali bekerja ^_^

5syawal haritu ada potluck rayaaaaaa!
kami buat dekat Sri Pantai Resot,Melawi..
bestttttt yeww kalau dah lama sangat tak jumpa :D
walaupon ramai yang tak dapat hadir,tapi tetap best.
kalau lagi ramai,makin riuh la jawabnyaa..
insyaAllah nantu kita berkumpul ramai-ramai kat wedding lyn.hehe



selfie sikittt muehehe :p

Selamat Hari Raya!
Maaf Zahir dan Batin
dari : 5th batch of MTS ^^


6 comments:

  1. MTS tu ape, eyra?
    Sorry akk x tau.
    And Melawi kat mane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang jarang sangat orang tahu MTS.hehe.
      MTS : Maahad Tahfiz Sains,bawah yayasan islam kelantan :)
      Melawi dekat Bachok,kelantan :D

      Delete
  2. zaman sekolah zaman yang paling menyeronokkan.. ;)

    ReplyDelete
  3. Zaman sekolah aku ibarat zaman Renaissance :-) hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...