Wednesday, August 13, 2014

Tawaran Kemasukan ke IPTA ^_^

Assalamualaikum.
Alhamdulillah for everything!
keep smiling.




12.8.2014,tarikh Semakan Keputusan Permohonan Kemasukan Pelajar Ijazah Sarjana Muda 2014/15.
Alhamdulillah,dapat satu tawaran.tawaran pilihan pertama :')


IJAZAH SARJANAMUDA PENGAJIAN ISLAM(USULUDDIN DAN FALSAFAH)
UKM :)

Alhamdulillah.
Tahniah sahabat-sahabat yang mendapat tawaran ke IPTA.
UKM,USIM,USM,UPM,UNISZA,UIA!
Selamat bergelar Mahasiswa/i :)

yang tak dapat,jangan risau.Allah sedang aturkan sesuatu yang indah untuk korang :)

p/s : fuhhhhh.sibuklah duk google pasal ukm bagai.haha.banyak benda lagi kena buat!
doakan semoga urusan zue dipermudahkan :)
Aamin..

15 comments:

  1. tahniah zue!
    library ukm sgt best tau. banyak buku. hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah and all the best in your future undertakings adik...In Shaa Allah, mudah2an, Amin...

    ReplyDelete
  3. Tahniah! :)

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Waaa.. tahniah adik. Belajar rajin rajin oke. :)

    Akak dapat link awak dari Dayang Deno. :)

    ReplyDelete
  5. wow.. pengajian islam.. tahniah..

    saya singgah sini dari blog mialiana.. :)

    jemput singgah : Hikayat Budak Pening

    ReplyDelete
  6. wahh tahniah222... semoga Allah permudahkan jalan menuntut ilmu ye... :D

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah tahniah yea
    semuga berjaya :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah dan semoga dipermudahkanNya..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum kepada tuan blog.terima kasih atas perkongsian anda ;-) saja mai tengok2 blog dari blog MiaLiana.COm. sempoi noo..Jangan kerana dah masuk U esok dongak ke langit xtengok bawah dah taw ;-)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.
    Tahniah, sis.
    Semoga Allah permudahkan semuanya.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...