Thursday, August 7, 2014

Tengok baby!!

Assalamualaikum.

Pagi tadi dapat whatsApp dari kak Yaa,dia cakap yang dia dan baby comelnya ada di Kelantan,so cepat-cepat lah amik peluang nak pergi tengok baby.kebetulan memang nak ke Kota Bharu petang tadi :)

kak Yaa kahwin tahun lepas dah dapat baby girl!
Aisyah Nur binti Muhammad Edzfizal.
baru 38 hari :D


kesiannya dekat Aisyah Nur kena cubit-cubit dengan 'makcik-makcik' itu.
sabar okey! hahaha

Be a Good Girl dear <3
Tahniah kak Yaa and husband.
selamat mendidik anak dalam dunia penuh fitnah ini ^_^

p/s ; aku suka dengan baby atau kanak-kanak sebab mereka suci.tiada dosa.
kulit halus mulus :3




3 comments:

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...