Sunday, September 28, 2014

jalan-jalan

Assalamualaikum.
alhamdulillah :)

semalam pergi jalan-jalan ke lowyat cari benda ni :


setelah buat pertimbangan,tolak tambah,aku pilih brother.
sebabnya :
 1. internal ink.abang aku cakap kalau guna yang external ink+pakai tiub tu,mudah sangat ada bubble dekat tiub and ink akan tersekat.
2. ada refill ink.senang.
and beberapa faktor lain lagi.hehe.
semoga dikau setia dan berkhidmat sebaik mungkin untuk daku.hehe :D


lepastu pergi makan+lepak dengan abang aku sementara tunggu sis in law habih sekolah.
pergi kat amcorp mall.serious kedai buku kat situ buat aku jatuh cinta.
insyaAllah,ada masa aku pergi beli.semua buku bahasa inggeris.and yang penting sangat murah.

semalam,bila keluar lepak macam tu lupa sekejap segala assignment,presentation dan masalah emosi serta perasaan yang buntu lagi keliru *cehhhh hahaha*

mood : nak balik rumah :(
kbye!

1 comment:

  1. Kak pun tengah mencari printer. Tapi masih dalam perancangan.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...