Friday, October 3, 2014

Balik Kampunggggg!

Assalamualaikum.
hye :*

******
eh,korang tahu tak kuliah hari jumaat,ustazah batalkan?

what ???? ahhhh tiket dah beli!
(sambil menangis dalam hati.sob sob sob.)

******
itu lah kisah pendek aku pada hari selasa lepas.Aku siap pergi kaunter tiket bas,kot-kot lah ada kosong,boleh nak tukar balik semalam tapi apakan daya..semua habisss..
:'(
tapiiiiii tak mengapa lah.
semuanya ada hikmah,pujuk hati.
hikmahnya ialah satu esei siap! Latihan Maharaat pon siap.yes yes yes!
balik dengan fikiran tenang.kikiki :D


so,naik Trans lah kita malam ni~
masa nak beli tiket bas dulu,bas ekspres lain semua habis.kuat betul penangan balik raya..
actually lama sangattt tak naik bas jauh-jauh ni.selalu dengan kereta je.
Doakan aku selamat sampai ke destinasi yee ^_^
Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha.
sambutlah kemeriahaan hari raya dengan penuh kesyukuran di samping mengingati pengorbanan nabi Ibrahim dan anaknya,nabi Ismail :)

mood : jealous habis tengok sahabat-sahabat lain yang dah sampai Kelantan,yang on the way.aku je yang masih di sini.grrrrr ><

2 comments:

  1. eh eh zue.. hahaha.. selamat berhari raya :)
    nty boleh naik bas sama2 nty

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...