Sunday, October 19, 2014

Minah saleh dari mana nie?

Assalamualaikum.
hyeee!

Day 1 at home :)
semalam,ada minah saleh datang rumah aku :D

James,Emilia,Elizabeth,Khadijah asal dari Wales,Romania,US,London.
semua baik lahhhhhhh!
Emilia paling chantekkk ;)
speaking lah aku semalam,cewahhh haha :D


actually mereka ni lecturer Universiti Malaysia Kelantan. Diorang ada kontrak beberapa bulan dengan UMK dan sedang menyewa di rumah kakak aku lebih kurang dua minggu lalu. So,semalam mak ayah jemput diorang ke rumah.
Teruja mereka tengok beruk panjat pokok nyior :D

nice met u guys!
:)

4 comments:

  1. wah...mesti diorang teruja dgn budaya kat sini. bukan main fokus tgh beruk panjat pokok kelapa tu

    ReplyDelete
  2. Hihih...seronok mereka tengok beruk panjat pokok kelapa eh...

    ReplyDelete
  3. Pndi plak dia minum air klpa camtu....^_^

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...