Friday, October 17, 2014

saya tiada bakat melukis!

السلام عليكم
hyeeeee!

fakta : tiada bakat melukis walau sedikit.
bukti ? kat bawah ni haaa.buruk betoii.
nasib baik lukis dua helai je,kalau satu cerita tak tahu jadi apa lahh ;)


rasa nak gelak aku tengok lukisan sendiri.
ini kes terpaksa,nak buat storyboard untuk drama foundation english.
kaku kayu sangat wehhh.hahaha ><
takpe la,harap-harap nanti nak present madam faham lah jalan citer nie.
hehehe :D

mood : rumah memanggil.assignment menjerit2 untuk dibawa pulang.hmmmm --"

1 comment:

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...