Thursday, October 2, 2014

Tukar Casing

Assalamualaikum.
hye :*

Alangkah bahagianya kerana akhirnya dah beli casing baru untuk baby kesayangan.hehe
dan bahagia juga kerana akhirnya sampai jugak ke kolej.actually beli online,so ingatkan dah sesat sebab ni first time beralamatkan kolej dan agak lama la jugak nak sampai.dalam dua minggu sejak buat tempahan,rasanya muka aku selalu je ada kat pejabat kolej sebab bertanya khabar.haha.aku ni,kalau beli barang online,memang excited sikit.kalau kat rumah,x leh bunyi motor posmen,mesti pergi jenguk.ke korang pon sama? hehe :D
rupa-rupanya bila aku tanya si seller tu,dia kata dia lupa nak pos yang aku.lol.geram jugak lah tapi nak buat macam mana,its ok.biasalah tu terlepas pandang kalau ramai sangat order.hee..
dah lama usyar casing sebab yang lama rosak (padahal baru guna beberapa bulan)


tu lah yang rosak.sebab dulu handphone selalu duk ngan anak sedara.diorang main game sambil jari duk carik-carik softcase tu.huhu.


so,i bought this.
nampak sangat ke'perempuanan' disitu.floral.hehe.
actually nak buat custom made casing.ada lah yang berkenan design tapi bila tanya si penjual,katanya tak buat pulak untuk iPhone 5C.so,malas nak fikir-fikir baik beli yang ready made je.tak payah nak tunggu sampai 2 minggu.hmm.
anyway,ready made yang ni pon chantekk!
aku beli 2,yang satu lagi hardcase transparent.biasa-biasa je tapi cool.
haha :D

sape yang berkenan,boleh ke ig @premiercasing.
semua casing yang dijual di premiercasing adalah ready made.
yang nak cari custom made,usyar je dekat ig tu.banyak sangat!
average harga custommade RM30-45.
readymade murah sikit,depends atas design.average RM10-RM50.
happy shopping :p
bye!

2 comments:

  1. selamat malam..syira cuti 4 hari so jom blogwalking...hehe ^_^

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...