Sunday, October 26, 2014

welcome back to ukm

Assalamualaikum..
hye!

Alhamdulillah,sampai pagi tadi dengan selamatnya.
naik bas catar ukm je,nasib baik bas baru.comfortable cuma aku rasa pemandu bas tu kurang berpengalaman mungkin? time dia drive naik bukit,rasa macam bas tu nak jatuh balik.oh i'm so nervous!
><

berakhir sudah cuti midsem!
maka,struggle untuk 7minggu akan datang.
chaiyokkk!



3 comments:

  1. lepas ni ada exam ya.. hehe..
    all the best ya study tu.. jangan sia2kan peluang yg ada

    ReplyDelete
  2. out topic skejap.. Hehe..Nak mintak tolong ni.. Sy tengah cari sape2 yg nak wat part time jd fotografer minggu depan 3/nov pagi untuk majlis konvo kat dectar.. X pro pun takpo asal tau pegang camera jer

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...