Friday, December 19, 2014

Study week

Assalamualaikum.
hye ^^


my teammate yang sempoi dalam group Drama Foundataion English.
Alhamdulillah,we had done our presentation last Monday.
lega sangat bila dah habis presentation. Mana taknya,tiap malam kalau buat latihan tak sah kalau tak habis kul 12-1 pagi haaa. haha. harap usaha tu dapat lah markah yang elok sikit,please madam :D

btw, Happy Belated birthday to our madam. 49 already on 17th December.
May Allah bless you madam!
thanks for dunkin' donut last wednesday :)

and also thanks to another group for drama Falsafah Islam.
kita tak amik gambar pon semalam.mungkin sebab selalu jumpa kot.hehe :D

And..........
sekejap je masa berlalu. pejam celik pejam celik. dah nak start final untuk sem1.
alahai masa ~ pantasnya engkau berjalan >,<



sekarang tengah study week.orang lain study week seminggu je tapi kos aku dua minggu.
kitorang punya final start lewat tapi paper berturut-turut.
cuak ok cuak!

good luck to all my friends for final exam!
tajdid niat,lillahi taala.
May Alla ease :)

3 comments:

  1. Good luck untuk exam! InsyaAllah boleh buat yang terbaik

    ReplyDelete
  2. selamat berstudy week. untunglah ada study week. kami kat sini takde pun. T^T
    btw, gudluck final exam. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...