Tuesday, January 13, 2015

Jalan-Jalan.

Assalamualaikum.
hye!

semalam lepas habis exam terus cari kereta sewa,nak keluar jalan-jalan.
sebab budak ni tak habis-habis suh belanja dia makan. takpelah, duit jpa baru masuk,aku buat baik sikit dengan korang. hihihi. 
actually semalam keluar tiga orang je..budak classmate a.k.a budak satu kolej..
dalam perancangannya nak pegi shah alam sebab nak cari dress and blouse. well,shah alam kan banyak butik tapi apakan daya akak kete sewa tu bagi lewat dah kete dia.hmm
lagipun, calaqisya tak bukak hari isnin.hehehe.
tak sabaww tunggu calaqisya bangi bukak hujung bulan nii >,<


  layankan saja dia nak makan apa..harini rezeki aku belanja korang,insyaAllah lain hari korang belanja aku pulak :D


siap makan, aku bagi Mun drive..
sekali dia pusing stereng ke Putrajaya.hahaha.
Mun & Wani juga sebenarnya ahli usrah aku :)
semoga ukhuwah kita kekal selamanya.
selamat bercuti.
see you guys next sem insyaAllah!

p/s : akak kete sewa, maafkan kami.kami tak suka layanan anda. mungkin ini pertama dan last kami sewa dengan akak. terima kasih. dan apa yang penting, jangan kita susahkan hidup orang lain k! :)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...