Sunday, January 18, 2015

Thursdate.

Assalamualaikum.
hye!

throwback kisah khamis lalu.
hari rabu aku balik dari uni sebab sekarang tengah cuti sem.
hari khamis terus jumpa dengan Zulfa dan Raz. Mimi takde,tengah struggle sem akhir di matrikulasi Melaka. 
half day dengan diorang mana cukup. masing-masing ada cerita yang panjang lebar nak dikongsikan. so, aku rasa kami perlu pergi holiday sama-sama nanti cuti next sem. hehe :D


jalan-jalan ke Bukit Keluang, Besut, Terengganu.
ala-ala hijabista pergi photoshoot kat tepi pantai pakai skirt kembang.
hahaha :p

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...