Thursday, February 12, 2015

MR. D.I.Y di KB

Assalamualaikum.
hye! ^_^

Mr. D.I.Y menjual pelbagai jenis barangan dari yang kiut,comel untuk baby,kanak-kanak,mak-mak,kakak-kakak,bapak-bapak.
dari aksesori dalam bilik,kelengkapan dapur,aksesori kereta dan lain-lain. 

MR. D.I.Y di Kota Bharu baru je bukak tak sure bila tapi aku perasan 3 minggu lepas laaa..dekat Jalan Sultan Yahya Petra,opposite dengan Al-Rajhi Bank..best sangat masuk cuci mata,kalau ikutkan hati mahu je amik banyak barang sebab murah.hoho ><


aku beli dua barang je. toothbrush bag yang dah lama aku cari,semalam baru jumpa. and baby sock untuk anak sedara yang akan datang.baikkan cik su awak? hewhew :3

kalau ada masa,akan ku pergi lagi ^_^
hok duk klate tu bolehlah jenguk-jenguk sini !


4 comments:

  1. hehe. MR DIY ni dekat sangat dgn rumah saya. 5-10 minit dah boleh sampai. Pen dekat situ pon murah2 gila, beli yang dalam paket . satu 30 sen lebih macam tu xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis blh share x brg ape lg yg mr diy jual kt sane.tq

      Delete
  2. eh mr DIY!
    iloveit!
    hahhaah mmg qila suka gi sini hee~

    ReplyDelete
  3. Salam.. mr d.i.y ni kt area mane ek? dekat dgn ape?

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...