Friday, February 27, 2015

Restoran Wong Songo

Assalamualaikum.
hye ^_^

tengahari tadi pergi lunch kat Restoran Wong Solo, Bandar Baru Bangi.
ini kali kedua ke situ selepas dibawa oleh mak sedara masa sem lepas :)
dua kali pusing jugak la sebab lupa lokasi restoran.haha.
so,senang cerita,restoran ni belakang Gulatis Textile,berdekatan dengan Butik Siti Khadijah :D

nasi ayam bakar

Restoran Wong Solo berkonsepkan Indonesia gittew. Last time pergi,makan nasi ayam penyet tapi rasanya macam biasa saja. so,harini cuba ayam bakar.ok sedapppp! tambah pulak lauk sambal udang petai. berselera dennn makan..hakhak >,<

and macam biasa,akan order Jus Alpukat. korang pernah rasa tak? Best taww! First time rasa dulu time holiday kat Bandung. memang bestttt. Bolehlah korang nak cuba ye! and lupa nak ambil gambar. hehehe :D

sesiap yang area Bangi ada cadangan restoran yang best-best area sini? share la ye!
:D

2 comments:

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...