Saturday, February 21, 2015

Sepanjang Cuti Sem Satu

Assalamualaikum.
hye!

throwback cuti haritu haa..tak puas laa cuti sebulan! kihkih :D
biar gambar berbicara lalala~

my Thursdate with BFF -- SINI

my donut beserta resepi -- SINI

 my baked macaroni super delicious.hehe -- SINI
" ku temui keseronokan dalam memasak" - me ^^

 date again with BFF :)
i'm wearing Zaraa Instant Shawl from CalaQisya..
i loike,senang and best!

date again but with my another BFF,
your happiness is my happiness ^_^

bercucuk tanam tolong ayah tanam tembikai..

antara pokok yang ditanam oleh daku..betul-betul berkhasiat cukup zat..hehe
tapi sayang tak sempat nak merasa hasil sebab aku dah balik kolej. haha ><

sem dua akan bermula hari isnin ni.moga diri ini makin rajin dan istiqamah untuk menuntut ilmu.
buat sahabat-sahabat yang akan meneruskan sesi pembelajaran sem dua, study smart!
serta awak juga ~
tiada expired date dalam menuntut ilmu.
selamat meneruskan perjuangan para ulama' walau dimana pun kita berada.
:)



1 comment:

  1. bestnya eyra dapat keluar dengan kawan-kawan,saya blogger baru.saya dah follow blog eyra.harap sudi singgah dan follow blog saya balik,terima kasih

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...