Thursday, February 26, 2015

Things we can't buy.

Assalamualaikum.
hye ^_^

sumber google.

Yeah.Bukan semua benda kita boleh beli dengan duit di hypermarket,mall.Sebab tu lahh orang kata ; "ada duit berkepuk,kalau tak bahagia,tak best jugak hidup"

So,please appreaciate them ;
1- love
2- Friends
3- Time
4-Happiness
5- Dreams
6- A wish come true

Masa tidak boleh dibeli.dekat kedai pun takde jual.

" Demi Masa,Sungguh,manusia berada dalam kerugian.Kecuali orang-orang yanag berimandan mengerjakan kebajikan serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran " al-Asr : 1-3

:)

4 comments:

  1. dtg sini dan follow dr segmen Diari Jejaka Hangat
    http://enyyusnizar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. stuju., :D
    tp dengan duit ada orang sanggup lakukan apa sja utuk dptkannya.,

    "fake" love
    "fake" Friends
    "buy" Time from someone
    "take" Happiness from someone
    "destroy" the Dreams from someone
    A wish come true with "compulsion"

    ReplyDelete
  3. masa tu mmg xbolh bli dgn intan permatai bagai..msa siapkan tesis ni baru rasa 24 jam xckup..huhu

    saya join giveaway yg Zuhaira sponser..^_^

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...