Sunday, March 1, 2015

Aiskrim Besen :D

Assalamualaikum.
hye ^_^

Macam-macam jenis aiskrim ada yeww sekarang ni..trending betol,aiskrim pasu,aiskrim kelapa,aiskrim besen,nanti esok lusa aiskrim ape pulak ? hehe..
bagus! inilah dinamakan usahawan sebab telah menginovasikan jenis aiskrim yang sedia ada..
walaupun aiskrim telah divariasikan,hanya semalam aku sempat makan aiskrim besen ni,aiskrim lain tak pernah makan lagi :D


bukan besen besar gedabak yang buat cuci sayur ke ape ..kecik ni je dah RM3 tapi aku rasa ok je sebab banyak dia letak bahan-bahan spt cornflakes,marshmallow,nuts,chocolate,roti..
macam aiskrim Baba kat Kelantan,bezanya cuma aiskrim Baba letak pulut..
nyummmy sedappp nyaaa!
btw, aiskrim ni beli di gerai kat karnival Kolej Tun Hussein Onn (KTHO),kami budak Kolej Aminuddin Baki (KAB) menjual di gerai sebelahnya..tapi karnival ni dah menutup tirainya semalam :D

p/s: looking for aiskrim Baba :3

1 comment:

  1. haha, lepas ice cream pasu, ice cream besen, ada juga tengok ice cream kepala...aduhai macam - macam sekarang ni...

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...