Family Day KUFAH part 1

by - April 22, 2015

Assalamualaikum.
hye :)

kisah terjadinya family day.
kerana beberapa sebab,program ni diatur.
satu tujuan : mengeratkan ukhuwah antara ahli KUFAH.
and Alhamdulillah, i saw the improvement.
i know some of my friend's habit and manner.
good and bad :p

it's PD!









*one of the game*
nasib baik ada Mr. Seruling,nak harapkan pasang lagu dengan handphone memang tak dengar, tambah lagi dengan angin pantai yang sepoi-sepoi tu :D
thanks ketua kami yang kelakar.haha ><





thanks team bbq slerpppp~
*takleh lupa pengalaman follow keta budak laki nak cari pasar nak beli barang untuk bbq,sangatttttt lamaa herghhh haha thanks bawak makan angin~*


ada ke patut budak laki main layang-layang tak sampai sepuluh saat,dah sangkut. hahaha nasib baik boleh turunkan balik :p

ni gambar dari phone je.
tak banyak sangat. nak tunggu DSLR punya lambat sangat.
so, will be update more activities soon in shaa Allah!
thanks Ketua Program dan Penolong Ketua Program sebab susah payah aturkan program ni.
really appreciate it. hope to have family day 2.0,3.0 hehe :D

thanks eveybody!
saranghae <3



You May Also Like

0 comments

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)