Friday, April 3, 2015

Malam Penghargaan & Jasamu dikenang

Assalamualaikum.
hye ^_^

semalam makan malam penghargaan &jasamu dikenang kali ke-28 BSMM Cabang UKM sesi 2014/2015 dengan bertemakan glamorous night.
semalam jugaklah tahu siapa pemenang untuk Pertandingan Pertolongan Cemas yang bertanding 7-8Mac haritu --> SINI


Alhamdulillah,Det 88B ada jugak menang walaupun hanya dua kategori. Kumpulan Lung yang diketuai oleh Yana menang tempat ketiga Quiz Bee dan kumpulan Skin yang diketuai oleh aku sendiri menang tempat ketiga balutan & penetapan.
seriously,kami tak expect pun menang ni,masing-masing berharap menang pada kawad adehhhh hehe,
apepun tahniah kedua-dua kumpulan!
as usual,pemenang keseluruhan piala pusingan dimenangi oleh Kolej Tun Syed Nasir,kampus UKMKL..
diorang tak pernah bagi chance untuk kolej lain menang.haha


with my felo for BSMM,kak Sutha.
menang anugerah felo terbaikk wooo hoho..
tahniah kak Sutha! bersedialah Zuhaira untuk bekerja dengan kak Sutha >,<


pengetua baru Kolej Aminuddin Baki.
semalam first time tengok kehkeh.
and one more thing,semalam ada lucky draw..
beberapa orang yang bertuah dapat payung dan lain-lain,tapi yang paling bertuahnya,kawan aku yang satu kolej ni..ko tahu dia dapat apa????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dapat jam Bonia wehhhhhh! fully sponsored by Dr. Roslan.
arrrggghh tension.hahaha.takde rezeki aku lettew,untunglah awak Nisa'  :D

p/s : that's all.jom balik kelate jom! ><

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...