Thursday, April 2, 2015

MOODREPUBLIK ke KELANTAN

Assalamualaikum.
hye ^_^



apekebenda moodrepublik ni??
tak tahu? its sokeyyy.. moodrepublik ni satu event yang akan mengumpulkan beratus-ratus vendors terkenal seluruh Malaysia termasuk CalaQisya,thecalashoes,Jubahsouq,Radiusite,Dreemika,Sugarscarf,Aidijuma,Minaz,Rina Salleh Clothing,Imaan Boutique,ZAWARA,Ameera Zaini,Qaira Hijab,Anggun Zara dan lain-lain lagi..
*penat nak taip semua hehe* Sebelum ni,moodrepublik ke Penang dan kali ni ke Kelantan tanah airku ~
nak tahu lebih lanjut,boleh terjah dan follow instagram MOODREPUBLIK
dan sekarang sedang berlangsung contest untuk moodrepublik.macam-macam hadiah yang ditawarkan.lebih dari RM1000 woooo >,< (doakan saya menang goodies pun jadi lahh hehe)
yang penting, harga memang murah lah berbanding harga biasa butik diorang,jangan lepaskan peluang!!

save the date yaaa!
4April 2015, 9AM-Midnight.
Grand River View Hotel Kota Bharu ^_^

p/s : saya dah save the date,inshaAllah tengahari esok fly ke Kelate.hehe jumpa di sana!

1 comment:

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...