Tuesday, May 19, 2015

double triple busy

Assalamualaikum,
hye rindu sangat nak menaip serta bercerita!

tapi apakan daya, masa sangat mencemburui,
makin menghampiri final sem, makin sibuk bertungkus-lumus menyiapkan assignment.
makin menghampiri final exam, makin banyak kerja yang datang.
tidak mengapa, sibuk itu rahmat. lagi elok sibuk dengan kerja kebaikan daripada lengang dan terlibat dalam kerja tak berfaedah. tak gitu ke ? :D

nampak kan sibuk tu? haha *poyo*

Zuhaira, hadapilah minggu-minggu yang penuh onak duri dengan tabah.
siapkan assignment.
dan jangan lupa baca untuk exam skali sebab ukm takde study week. huhu :(

dalam kesibukan apa pun kita, jangan lupakan isu semasa.
tentang Dr. Morsi dan pelarian dari Rohingya.
Allahu Musta'an.
Ujian yang berat untuk hamba-Nya yang hebat!
:')

2 comments:

  1. salam..blogwalking, semoga success dlm study ya :)

    ReplyDelete
  2. salam. dahulukan yang berkepentingan dulu. all the best for exam ye =)
    anyway saya membalas kunjungan n done follow sini juga
    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...