Mini Contest : Non Stop Muslim

by - May 31, 2015

Assalamualaikum.
INI ADALAH STICKY POST.
buat julung-julung kalinya aku mengadakan mini contest di blog, bergabung dengan dua orang rakan blogger merangkap sahabat sekolah satu ketika dahulu, dijemput kepada semua untuk menyertainya :)



Mini contest : Non Stop Muslim.
By : najah, hidayah, zuhaira

Tarikh : 11 Mei - 31 Mei 2015

Hadiah :

Kategori A :
Pemenang 1xbuku
Bonus 1xmisteri

Kategori B :
Pemenang 1xbuku
Bonus 1xmisteri

Syarat syarat :
1. Wajib follow blog
Najah | Zuhaira | Hidayah

2. Wajib follow ig
Zuhaira | Hidayah

3. Buat satu entry tentang contest nie mengikut kategori yg berminat

Kategori A: penulisan
- Tulis tentang Apa yang anda dapat dari islam,Apa yang anda ingin lakukan untuk islam.


- tiada had perkataan
*nak buat quotes, cerpen pun boleh*

Kategori B: design
- Design bebas tapi bercirikan islam tak kira dalam bentuk komik atau lain-lain.

4. Tinggalkan link post tu kat komen bawah di entry nie

**** contest ini terbuka, TIDAK TERHAD KEPADA BLOGGER SAHAJA, anda boleh menggunakan medium lain 
seperti FB atau Instagram, sertakan bersama Hashtag #NonStopMuslimContest

Terima Kasih!
Good Luck :D

You May Also Like

3 comments

  1. Salam , Zuhaira kalau akak buat cerpen seorang muslimah berdakwah kepada non muslim, boleh ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam, boleh kak.
      good luck :)

      Delete
  2. jom join contest ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)