Thursday, June 25, 2015

Pulang.

Assalamualaikum.
hye !

pagi esok in shaa Allah akan bertolak pulang ke Kelantan.
selepas 2 minggu bertarung di dewan peperiksaan. Alhamdulillah. Moga-moga dapat keputusan sebanding dengan usaha. Tawakkal :)
Habis sudah tahun satu, masha Allah sungguh cepat waktu berlalu. kawan-kawan, jumpa sem depan pulak in shaa Allah :D
yeayyy akan bercuti selama dua bulan lebih. syioknyaaaa! macam-macam rancangan ada dalam jiwa minda ini ^__^


ikut kata hati.
tapi ikut pada yang benar hakiki.
bukan palsu duniawi.

bye!
salam ramadhan ke-8

Wednesday, June 17, 2015

Salam Ramadhan

Assalamualaikum.


Ahlan wa sahlan ya Ramadhan!
Alhamdulillah atas nikmat ini.
gunakan bulan yang sangat mulia ini sebaiknya.
selamat beramal, mencari berkat dan rahmat dari Allah s.w.t ^^

really wanna do this ramadhan : tadabbur al-Quran. in shaa Allah.
apa azam ramadhan korang tahun ni?

Thursday, June 11, 2015

Road to Final Exam

Assalamualaikum.
hye !!
 its been few weeks from my last entry, well student life ececeh. hehe ^_^

now, road to final exam.
my first paper will be on monday next week.
and actually i end up my study week at home yippeeee!

Senyuman Hazim hensem hihi

study lah sangat kan kalau kat rumah tu cukup ketujuh-tujuh anak sedara.
hehehe >_<

do pray for my final exam. 
all the best to all especially my classmate Theology and Phylosophy.
may Allah ease us :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...