Sunday, August 9, 2015

it's my raya :)

Assalamualaikum..
seriously lama sangatttt tak meng-update blog kesayangan hamba sebab dekat rumah takde internet punn (iyelahhh, kalau ada pon, time aku duk kolej sapa nak guna?huhu but its ok)
walaupon syawal dah tinggal beberapa hari lagi,sempat aku buat open house. buat simple-simple je,
aku masak spageti,my sister masak laksa penang, my mum beli laksam. haha. very simple sebab penat makan angin + kenduri jiran tak habis lagi. but worth laa  :D
its my raya 6, orang lain dah lama beraya tinggal aku je puasa sorang2 kat rumah tu.huhu
sebab tu ajak kawan aku je,tu pon tak ramai,ukm dua orang je yang boleh pegi but thank you!

 geng pasir puteh-jerteh
. kemain aku pakai baju cecantik tapi mimi kata dia mai sore jahh, tapi bila smpai rumah rupanya penuh keta diaaa! yeayyyy syok <3
tetiba pulak ramai.takpe2,thank you! ;)
bang Hadif pon raya jugak, siap baju sama kaler ngan cik su!
:)

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf segala salah silap.
kosong-kosong eh ?
:D

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...