Thursday, September 10, 2015

Vietnam Trip part iv

Assalamualaikum.

setiap malam kami pergi Ben Thanh Night Market, peniaga situ pun kenal sangat dah muka kami lagi-lagi si abang ipar aku. hahaha :D

tips di Ben Thanh Market (tak kira siang ke malam), tawarlah harga dengan sesungguhnya. setakat tawar harga 20 ringgit, tak terkesan pun haaa. Ada sekali tu, nak beli handbag, dia letak 200 lebih. bapak punye mahal. tawar punya tawar, acah-acah nak lari-tak-nak-beli, dia bagi jugak 70 hinggit. hahaha :p
(sebab tu lah, abang ipar aku dikenali kejap kat sana, power bab ni, dengan aku sekali jadi power haha)





ni Pho Beef Noodle.
sedap! rasanya hampir sama je dengan kuey teow sup kita tapi sedap sikit. dimakan dengan sayur ala-ala herba gitu dan lagi umphh dengan kopi vietnam. k fine! haha :D

next vacation will update soon~
muehehe <3

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...