Sunday, October 25, 2015

Rancang cuti sebaiknya

Assalamualaikum.
haii :)

cuti midsem lebih kurang dua minggu lagi tapi aku dah mula merancang nak buat apa. haha. lama tak balik rumah, ginilah jadinya :')

First :


gara-gara terbaca entry ni, http://says.com/my/lifestyle/kafe-hipster-kota-bharu terasa pulak nak jejak salah satu dari kafe ni. kalau tak silap yang The Bold Lab tu memang terkenal dengan sedapnya. nanti lah, ajak geng lepak. takpun paksa hakak aku belanja :p

Second :

kalau balik ada je rasa nak mencuba resepi baru walaupun sekali. especially kek. lagipun sekarang ni dekat FB banyak sangat video kek yang senang mudah dan menyelerakan. ermmm persoalannya, rajinkah aku di rumah? hahaha XD
*kakak aku kata aku tak pandai masak, dia tak tahu yang aku ni mood memasak datang jarang-jarang. time dia ada kat rumah, bagi la dia masak. haha :p*

Third :

Teh Tarik Madu warong pak mat

ini semua kes sorang classmate aku tanya, "Zu, best ke teh tarik kat sini?awak pernah pergi tak? (sambil tunjuk gamba)" dannnn aku blurr, its like 'kat mana ada teh tarik macam tu, gigihnya dia tarik' haha, cam segan pulak orang Kelantan tapi tak try pun lagi. si singaporean ni sibuk bertanya. hahahha k nanti saya try pergi cuti ni XD 

semoga panjang umur dan berkesempatan. hehe
*sebelum balik, kena menempuh dua presentation dan assignment yang tiada penghujung haha*

Sunday, October 18, 2015

Seminar UUKA

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, 17 Oktober 2015 aku joined Seminar Undang-Undang Kemanusiaan Antarabangsa (UUKA) anjuran BSMM Cabang UKM. Seminar yang bagi aku tak membosankan lah. pastu makan pun free, 3x pulak tu. Terima Kasih pihak AJK UUKA :D


KAB hantar wakil 14 orang, yang selebihnya entah kemana, tiada dalam gambar. huhu
thanks semua!

Thursday, October 15, 2015

MINI GIVEAWAY CIKSEPET

Assalamualaikum.


already followed ciksepet,
klik gambar untuk sertai Giveaway ini :)

all the best!

Friday, October 2, 2015

Once Upon A Time : Sabah.

Assalamualaikum , hai!

ini entri penghargaan sahaja.
to all #jemahscubalaridarikenyataan
tq sudi travel dengan aku, XOXO :D

paling berterima kasih,
Huda and Family.
Terima Kasih sebab baik sangat!

Nah video khas Sabah Trip oleh Kimoh.
memang syok jalan ngan orang suka rakam moment ni. hehe

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...