Sunday, October 25, 2015

Rancang cuti sebaiknya

Assalamualaikum.
haii :)

cuti midsem lebih kurang dua minggu lagi tapi aku dah mula merancang nak buat apa. haha. lama tak balik rumah, ginilah jadinya :')

First :


gara-gara terbaca entry ni, http://says.com/my/lifestyle/kafe-hipster-kota-bharu terasa pulak nak jejak salah satu dari kafe ni. kalau tak silap yang The Bold Lab tu memang terkenal dengan sedapnya. nanti lah, ajak geng lepak. takpun paksa hakak aku belanja :p

Second :

kalau balik ada je rasa nak mencuba resepi baru walaupun sekali. especially kek. lagipun sekarang ni dekat FB banyak sangat video kek yang senang mudah dan menyelerakan. ermmm persoalannya, rajinkah aku di rumah? hahaha XD
*kakak aku kata aku tak pandai masak, dia tak tahu yang aku ni mood memasak datang jarang-jarang. time dia ada kat rumah, bagi la dia masak. haha :p*

Third :

Teh Tarik Madu warong pak mat

ini semua kes sorang classmate aku tanya, "Zu, best ke teh tarik kat sini?awak pernah pergi tak? (sambil tunjuk gamba)" dannnn aku blurr, its like 'kat mana ada teh tarik macam tu, gigihnya dia tarik' haha, cam segan pulak orang Kelantan tapi tak try pun lagi. si singaporean ni sibuk bertanya. hahahha k nanti saya try pergi cuti ni XD 

semoga panjang umur dan berkesempatan. hehe
*sebelum balik, kena menempuh dua presentation dan assignment yang tiada penghujung haha*

2 comments:

  1. bagus idea ciksu balik ni nak buat kek.. buat kek untuk bang hadif satu..nak smabut besday ni..hahah

    ReplyDelete
  2. gud luck for presentation dan assignment ^-^
    singgah & follow #459

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...