Thursday, March 17, 2016

AGM BSMM KAB 2015/2016

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah, Anual General Meeting Bulan Sabit Merah Malaysia Kolej Aminuddin Baki sesi 2015/2016 telah selesai diadakan pada 9 Mac 2016. AGM adalah pembubaran Jawatankuasa bagi sesi akademik 2015/2016 dan sesi perlantikan Jawatankuasa baru bagi sesi akademik 2016/2017. Maka, berakhir sudah satu sesi yang aku pegang sebagai Ketua Komandan dan dibantu oleh 18 orang AJK lain untuk menjaga kebajikan pelajar khususnya warga KAB ^^


pembentangan laporan aktiviti tahunan


Top 5 2015/2016 with kak Sutha
kita gelak lah kan sebab dah habis kerja? hehe ^^

dari atas : Zuhaira, Shiva, Aina, Shira, Arina, Liyana, Fatin, Pinat, Kamil, Hazirah, kak Sutha, Hidayah, Aida, Taqi.
dan tak dilupakan yang takde dalam gambar sebab sibuk: Auni, Zarina, Nisa, Kasturi, Dee dan Iyah

Thank You so much kak Sutha sebab banyak sangat beri tunjuk ajar kepada kami. we love you <3
Thank You semua AJK muah cikedddd :D

Dan memperkenalkan
*
*
*
dari kiri : Aida aka Lejen, Teh, Fizah, Shima, kak Sutha, Kang, Fatin, Ummu, Yus, Kasimi, Hadi, Tony and Amir
Hadi si Komandan baru. Good luck!
Tahniah dan Takziah adik-adik (yang sebaya,mohon abaikan panggilan ini :p) yang baru dilantik sebagai jawatankuasa BSMM KAB bagi sesi 2016/2017. semoga terus sukses! Tingkatkan prestasi yaaa :D
Zue doakan semoga Allah mempermudahkan setiap langkah kalian dalam perjalanan ini. Jangan stress, just enjoy ok  ^,^


Last but not least, Thanks untuk prank and surprise!
lain kali buat lagi okey? saya sukaaaaaaa sangattttt :D

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen disini.
kalau ada masa,sudi-sudilah komen lagi :)

SEOUL, Korea (Part III)

Assalamualaikum. Anneyonghaseyo! bersambung dari Part I dan Part II mulakan pagi dengan banana uyu. satu ni 1200 won, kalau sini arou...