3 Instagram terbaik resepi makanan

by - July 31, 2017


Assalamualaikum.

sekarang, instagram ialah salah satu platform media sosial yang penting. selain scroll instagram kawan-kawan, benda yang paling best lagi ialah scroll instagram tentang resepi makanan. ini 3 instagram yang selalu jadi rujukan iols untuk memasak:

kak Yatie banyak menyediakan resepi yang sangat best tapi kadang-kadang resepi tu jauh, kena scroll gambar yang lepas-lepas. jenuh sikit la nak scroll tapi kalau memang nak tahu sangat, gigih juga cari. hehe


mesti ramai yang kenal, ni instagram bapa saudara @thelittlemissdiva a.k.a Fatimah. Resepi kat sini memang banyak, mudah dan paling best sebab presentation sangatlah menawan hati! ye, aku suka sangat :D

@masakwithpassion pun rujukan utama bila mata nak tengok resepi-resepi yang pelbagai. sangat mudah sebab step by step :)



ini tiga terbaik bagi iols. korang macam mana pulak?

You May Also Like

1 comments

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)