.: Meraikan mereka :.

by - December 27, 2013

Assalamualaikum.
    Alhamdulillah,bahagia dapat meraikan SAHABAT.

Tmoh Dlah & cousin,Widad dari Penang,minta ak bawa jalan-jalan
kebetulan dengan Majlis Graduasi Tahfiz 2013,jadi join la sekali.tunjuk muka sambil mengimbau kenangan lalu.hihi..

 Graduasi Tahfiz 2011.
with syakirah zulfa :)
ni masih muka budak lagi.haha.
tapi majlis kali ni ade perubahan sikit.ade amik gambar dari setiap sekolah.
kan best ? tahun-tahun sebelum ni x de pon.
takpe,perubahan yang bagus !

selepas majlis.
cakap je nak pegi tengok majlis..sampai je orang dah bersurai,duk sibuk bergambar.
errrr.. macam pelik je orang tengok kami.
hehe.

with juniors kesayangan aku dan Raz.
lagi dua orang x de.
T A H N I A H 
SYAFIQAH,AMNI,NURHAN
semoga awak semua termasuk diri ini sentiasa istiqamah untuk murajaah,tadabbur Al-quran.
mudah-mudahan Al-quran akan menjadi teman sejati diSana nanti.

Abu Musa ra berkata: Rasulullah saw bersabda:
Biasakanlah kalian membaca al-Qur’an, Demi Allah yang nyawaku ada ditanganNya, hafalan al-Qur’an itu lebih mudah lepas dari seekor unta dari ikatannya.
 ya,ikat ketat-ketatlah hafalan kita.
teringat hadis ni,ustazah Hajrah bagi peringatan masa aku tengah khatam 14.04.2011 :)

dan sempat buat kejutan untuk Aliya Salsabila
datang tanpa rancangan pon
lepas balik dari Medan Ilmu,TGNA :)
serious,muka Aliya terkejut.
haha
and ni first time aku sampai rumah Aliya padahal dekat je dengan rumah maksedara.
almaklum,sibuk :D


sungguh, BAHAGIA !

SISTER sampai SYURGA :D


You May Also Like

0 comments

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)