Liebster Award #2

by - May 10, 2014

Assalamualaikum.
sudah lewat malam gini duk jawab soalan lagi.
haishhh nasib la badan sebab esok lusa tulat belum tentu line intenet nak baik.sabor je la sampai hujung bulan ni haaaa :D
ni yang kedua,soalan dari Najah yang baik hati lagi kiut dan comel.
semoga Allah merahmatimu ^^


1.apa maksud nama awak?
-->Zuhaira ; bunga/berseri2 *hew hew*  Nasrin ; penolong

2.Bagaimana usaha yang ingin dilakukan untuk memartabatkan kembali islam
-->seriously,bermula dengan keluarga.bentuk ahli keluarga jadi muslim yang terbaik,inshaAllah akan terbentuk sebuah masyarakat muslim yang hebat dan negara islam yang superb!

3.sehari berapa muka baca quran?
-->Alhamdulillah,istiqamah dengan satu juzu'.lagi2 sejak ada ODOJ ;)

4.berapa kali update blog dalam masa sebulan?
-->bergantung kepada suasana dan idea yang bercambah.hihi

5.dalam sebulan berapa buku diniah yang habis dibaca?
-->kalau majalah islamik gitu kira jugok ke? hehe.suka baca Gen-Q setiap bulan.top up yang lain-lain jugok :D

6.bagi 7 hobi yang dibuat pada masa lapang
-->1.tonton tv
2.baca novel
3.main candy crush hehe
4.kemas bilik
5.buat perancangan masa hadapan di sticky notes :D
6.kacau Hadif(anak sedara) main sebab bila dia marah,makin comel :3
7.baca apa je buku yang ada depan mata
*ape pasaii mitok banyak ngattt ni? >< haha

7.kalau dapat menjadi CEO di syarikat microsoft menggantikan bill gates,apa yang akan dibuat?
-->hah? ermm dok tahu titeww :3

8.mudah bangun pagi tak?
-->tengok keadaan dan niat.kalau niat mmg nak bangun pagi,memang mudah hee

9.kereta apakah yang ingin dibeli jika ada yang ingin sponser?
-->nak Audi.sapa yang nak sponser? haraplah seseorang yang baik pekertinya.siapa tahu suami anda satu hari nanti kan? haha *berangan* :p

10.sebutkan tempat yang ingin dilawati bersama family dan bersama rakan taulan
-->nak gi pulau yang cantik2.Bora-bora contohnya.waaaaaaahhhhh!

okeyyy Najah,dah jawab semua.Aasif ada yang takleh jawab.haha.
anw,thanks tag! :)

p/s ; sebenarnya nak jugak tag blogger lain tapi line intenet sangat tak mengizinkan.tenat sangat dah ni.tercungap-2,tunggu masa nak nak cabut sistem  je :p haaaaaa grrrrr..sorry!

You May Also Like

3 comments

  1. Paling respect yang 2 ngan 3tu. Saya sehari boleh sampai 4 muka surat je... Untung lerr :)

    awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. bagus betol soalannya.. seimbang dunia akhirat.. hehehe

    ReplyDelete
  3. main candy crsuh..dah lama xmen sbnarnya huhuu..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)