ADLIN'S WEDDING DAY

by - August 20, 2014

Assalamualaikum.

sungguh lama jari tidak bermai-main dekat kawasan blog ni.aku kekangan waktu sejak kebelakangan ni.
busy sangat wehhh hehe :D

Alhamdulillah,seorang dari sahabat classmate form 5 2012 dah selamat diijabkabulkan pada hari Ahad lalu,17 OGOS 2014 :)
Adlin Suhaimi dah jadi isteri oranggggggg!
macam tak caye je! dulu dia yang teramat rajin buat air,ambil makanan kat kantin..
memang sesuai lah lynn kahwin awal.nanti layan suami baik-baik ye.hihihi
tahniah sebab jadi orang pertama kahwin 5th batch mts :p



 see? ramai kott yang datang.memang ala-ala reunion ahh.
pastu kepoh-kepoh bising-bising.HAHA
memang best!! >,<



 Adlin19tahun dah kahwin! kami semua belum lagi.
masih struggle mengejar impian.cewwahh hahaha :p


Tahniah Puan Adlin dan suami.
semoga bahagia hingga ke syurga kelak :)
dan semoga ikatan perkahwinan ini memberi sakinah mawaddah wa rahmah.

You May Also Like

2 comments

  1. Alhamdulillah.
    Ayu sangat pakaian Pengantin.
    First time saya tengok Pengantin yang sangat Islamic macam ni.

    ReplyDelete
  2. who next ? zue laa pulokss . hikhik :')

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik :)