Family Day KUFAH part 2

by - April 24, 2015

Assalamualaikum.
hye salam Jumaat, Kahfi jangan dilupa :)

sambungan kisah PD -- part 1
kali ni cerita pasal banana boat yeheeee!

tampak sungguh yakin~
banana boat girls diketuai oleh Asyraf, penolongnya Azhar. Mereka sebenarnya datang hanya untuk cukupkan dua tempat kosong, takde berdaftar sebagai penyelamat ke ape ><



awal-awal semua muka happy, seronok.
jalan sikit je dah terjatuh dalam air, sebab tak balance.
peh peh peh air masinnnn masuk mata hidung mulut, sakit sangat wehh. ditambah dengan perasaan terkejut lagi, kemain gelabah semua. hahaha. Lepas disuruh tenangkan diri, baru semua rasa tenang sikit. tapi tetap masing-masing cari tempat berpaut, nak berenang tak pandai, haha mujur ada penyelamat tak berbayar :D
 *nasib baik aku ada pengalaman snorkeling kat tengah laut yang bergelora satu ketika dahulu,boleh la nak tenangkan diri sendiri walaupun tak pandai berenang..hehe :p*
pastu jalan lagi, tengok2 separuh yang belakang dah tercicir tengah laut. ok lawak sangat.
aku yakin, korang yang merasai time tu je boleh gelak ape aku tulis ni hakhak.
penat dowh 4x jatuh. yang si ketua dah surrender sebab penat tolong gegirls. hehe
terima kasih daun keladi, lain kali nak tolong lagi? 
>,<



i dont know kisah budak lelaki tapi diorang kata penat jugak la. entah berapa kali diorang jatuh. setahu aku ada yang taknak jatuh eh? hahaha :p
ape pun,seriously memang enjoyyy sangattt! best best best!
nanti nak main lagi yeayyy!!

sweet memory,
:D

You May Also Like

2 comments

Post a Comment

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)