Family Day Kufah part 3

by - May 08, 2015

Assalamualaikum.
hye :D

lama tak update blog.sebenarnya ada je nak up entry tapi hanya ada di alam idea je,tak sempat menaip.hehe.
Tak habis lagi cerita Family Day bulan 3 haritu? hahaha, well kita throwback je lerr >,<

random photo~

no caption.

 tengok si Nadhirah anyam ketupat. si Munirah pun terer. tapi si Zuhaira?
ZERO! ZERO! ngehhhh ngehhh tak pandai langsung kot. perlu ke aku belajar buat ni? takpe kot tak pandai.dear unknown future husband, saya mungkin tak pandai anyam ketupat tapi saya pandai memasak. hahaha :p

ini last aktiviti family day.
pertandingan bowling. ramai yang hebat-hebat especially budak laki la.
aku main asyik masuk longkang jer. set ketiga baru aku menunjukkan taring. cewah bajet :D
actually, last main bowling 30 Oktober 2011. perghhh lama ke lama? memang lama sangat, berzaman weh, ingat tarikh tu sebab hangout dengan bestfriends sambut birthday aku sebenarnya. hikhik. Pastu, bila nak gi main dengan kakak and abang atau kawan-kawan , asyik lane penuh je kat kb.. *sebab tu warming up yang ni sampai ambil masa dua set. hahaha (kononnya) ><*

thats all.
Happy Family Day!
once again, 
thank you for those who were struggling to make sure this programme be going smoothly.
i think no more part 4. hehe.  
Final exam around the corner, Good Luck to all my friends!
:D


You May Also Like

0 comments

Post a Comment

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)